Lifturi hidraulice

Afiseaza: 1-48 din 600 produse

 Filtre

Piese lift hidraulic montat pe autoutilitara


Oferim o gamă extinsă de accesorii și piese de schimb pentru liftul autoutilitarei dumneavoastră: componente electrice, hidraulice, piese electronice și atașamente. Pentru ca roata sa se invarta, este important ca liftul de pe autoutilitara dumneavoastra sa functioneze oricand. Cere oferta acum pentru orice tip de piesa lift hidraulic indiferent de marca, model sau de anul de fabricatie
 

Componente pentru lift hidraulic autoutilitare


O rampa de ridicare care funcționează bine este extrem de importantă deoarece, odată cu creșterea volumelor de livrare și o rotație din ce în ce mai rapidă a mărfurilor, încărcarea și descărcarea nu ar trebui să dureze mai mult decât este absolut necesar. Pe masura ce se pierde timp la manipularea marfurilor din camion, apar costuri suplimentare, respectiv apar sincope si blocaje in lantul de aprovizionare.
Cu gama noastră de peste 3.000 de articole și piese de schimb pentru toate tipurile comune, cum ar fi Bär Cargolift, Behrens, Dautel, Dhollandia, MBB-Palfinger, Sörensen și Zepro, ne asigurăm că obonul hidraulic de pe camionul dumneavoastră funcționează întotdeauna așa cum aveți nevoie. 
 

Piese de schimb si accesorii pentru trapa hidraulicaÎn zona sistemelor de ridicare cu oblon ridicator, vă oferim atașamente și piese de schimb pentru platformă pentru atașare și depozitare (ex. șuruburi și bucșe), componente electrice (ex: comutatoare cu picior, joystick - manete, lumini intermitente și motoare electrice, relee de putere, electrovalve și prize) și alte accesorii: unități de control - bloc hidraulic, placa circuite - placi electronice, etichete de avertizare și burdufuri cauciuc.

Pentru a vă menține sistemul hidraulic în flux, vă oferim diverse componente și piese de schimb pentru acesta: pompa și unitate hidraulica, rezervoare de ulei, cilindri de ridicare, cilindri de blocare sau cilindri de compensare, precum și furtunuri hidraulice și fitinguri adecvate. Garnituri etansare sau kituri intregi de reparatii cilindrii hidraulici va sunt puse la dispozitie de catre societatea noastra.
 

Piese lift hidraulic - originale sau compatibile


Comercializam orice tip de piesa pentru lifturi hidraulice ale celor mai importanti producatori de renume mondial: Dhollandia, Bar Cargolift, Sorensen, Ama, Anteo, Dautel, MBB-Palfinger, Behrens, Zepro etc. Avem posibilitate de livrare atat piese de origine dar si piese aftermarket la un pret de achizitie convenabil. 
Toate piesele noastre se vand doar cu factura fiscala si vin insotite de garantie comerciala de 12 luni in baza dovezii montarii de catre un service specializat de lifturi si obloane hidraulice.

Scurta descriere a celor mai renumiti producatori de obloane hidraulice:
 

Piese si accesorii lift hidraulic Palfinger:


Compania tradițională a fost fondată în 1932 la Schärding (Austria Superioară) de către Richard Palfinger, care a fabricat inițial mașini agricole speciale și palanuri într-un mic atelier. Astăzi, compania se prezintă cu noi inovații și cu cea mai recentă tehnologie în domeniul lifturilor pentru spate cu acționare hidraulică, care, în combinație cu producția orientată spre proces, permit cel mai înalt standard de calitate. În 2007, Palfinger a preluat MBB Liftsystem AG.
 

Piese de schimb și accesorii MBB-Palfinger


Cu o experiență de peste 50 de ani în domeniul ascensoarelor hidraulice, MBB Liftsystems AG este acum unul dintre cei mai importanți producători mondiali ai acestor sisteme de încărcare extrem de utile (numite și MBB Hubfix). Grupul german MBB Liftsystems AG are sediul central în Ganderkesee / Hoykenkamp lângă Bremen, precum și filiale de vânzări în Marea Britanie, Franța, Belgia, Slovacia și SUA. MBB-Liftsysteme AG a fost preluată de Palfinger în 2007 și de atunci tdesfasoara activitate sub Palfinger Tail Lifts GmbH.
 

Piese de schimb și accesorii Bär CargoliftElevatoarele hidraulice ale companiei Bär Cargolift, fondată în 1981, sunt produse în locația principală din Heilbronn - Germania. Liderul de pe piața germană pentru lifturile de autoutilitara are în prezent 280 de angajați care sunt implicați activ în noile dezvoltări constante ale companiei și asigură astfel succese creative de producție. De exemplu, Bär Cargolift a fost primul producător care a proiectat clapete realizate în întregime din aluminiu și a dezvoltat un nou proces de acoperire. Echipamentul inovator al micilor transportoare cu platforme de ridicare deschide acum o zonă complet nouă.
 

Compoennte si accesorii Sorensen


Producătorul Sörensen Hydraulic GmbH are peste 45 de ani de experiență care consta in producția de lift-uri cu o capacitate de încărcare de la 500 la 2500 de kilograme. Orice trapa hidraulica Sörensen este potrivita pentru fiecare domeniu de aplicare, atât pentru un transportor cu platformă de ridicare, cât și pentru un lift care poate fi tras pe dedesubt - lift pliabil. Tehnologia patentată cu 2 sau 4 cilindri impresionează prin greutatea proprie incomparabil de mică a liftului și înaltă performanță în același timp.
 

Piese de schimb & accesorii lifturi de camion Dautel


Compania Dautel poate privi înapoi la mai mult de 40 de ani de existență a companiei de succes dezvoltand și producand lifturi inovatoare cu componente sigure și fiabile din punct de vedere funcțional, care permit operarea simplă și logică. Produsul finit este un hayon de calitate premium care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și garantează o utilizare fiabilă pe termen lung pentru utilizatorii profesioniști.
 

Piese de schimb și accesorii Behrens Eurolift


Behrens Loading Systems B.V., destinată inițial doar vânzării și reparației de obloane autoutilitare, a putut să folosească experiența acumulată de-a lungul anilor despre tehnologie și tipuri de ascensoare de la diverși producători pentru a produce primul lift.
 

Piese de schimb și accesorii ANTEO


Fondată în 1969, Anteo a fabricat inițial cilindri hidraulici exclusiv după specificațiile clienților. Abia în 1992 compania, care acum este un succes la nivel mondial, a lansat prima sa serie de trape hidraulice pentru camioane. Datorită anilor de know-how în domeniul hidraulicii în legătură cu o strategie de producție eficientă, care a fost posibilă de tehnologia modernă și care duce la o calitate excelentă, a rezultat un succes internațional susținut.
 

Piese de schimb și accesorii Dhollandia


Fondată în Belgia în 1968 de Omer Dhollander, Dhollandia are o experiență de 54 de ani în producția și vânzarea de lifturi hidraulice și a devenit un producător binecunoscut în acest domeniu pe piața europeană. Unitățile de producție proprii din Belgia, Franța, Slovacia și Irlanda furnizează 90% din componentele electronice, mecanice și hidraulice. Rețeaua extinsă de asistență clienți oferă acum servicii optime pe 6 continente și peste 50 de țări.
 

Piese de schimb și componente Zepro


În primii ani după ce a fost fondată în 1940 de către John Westling, compania Zepro a produs în principal mașini pentru uz forestier. Din 1970, compania Zepro produce, de asemenea, lifturi pentru autoutilitare cu acţionare hidraulică şi le comercializează la nivel mondial. Gama include numeroase soluții de ridicare din aluminiu sau oțel, care sunt utilizate în vehiculele de sarcină ușoară până la grea, cu capacități de ridicare între 450 și 3000 de kilograme.
 

Piese de schimb și accesorii AMA


AMA este o companie olandeză și a fost fondată în 1981. Ulterior, locul de producție pentru lifturi de marfa a fost mutat în Polonia până în 2006, când compania Hiab a preluat compania AMA. Prin această preluare, compania Hiab a reușit să-și stabilească ferm poziția de piata în Polonia, Olanda și Europa de Est. Deși producția de ascensoare de încărcare AMA a fost întreruptă, multe piese de schimb sunt încă disponibile.


Căutare simplă online a pieselor de schimb în funcție de subansambluri specifice pentru fiecare platformă de camion:

Căutarea pieselor de schimb în magazinul online este structurată în așa fel încât FIECARE piesă de schimb și accesoriu potrivite pentru TOATE lifturile pentru autoutilitare să poată fi găsite cu o simplă navigare. Sortarea după marca/producător al obloanelor, după tipul de aplicatie și/sau după asamblarea pieselor de schimb asigură un rezultat rapid al căutării.

Ansamblurile individuale de piese de schimb pentru lifturile spate într-o scurtă prezentare generală:

Agregate hidraulice:

Aici se află unități de 12 V, agregate de 24 V, hote pentru unități, capaa agregat,  carcase pentru agregate - capotaje, etc.

Surub:

Piesele de schimb, cum ar fi șuruburi, șuruburi de rulment, nipluri de unsoare, capace de niplu de unsoare și role de podea sunt enumerate aici.

Prize:
Această categorie include bucșe, bucșe de rulmenți și seturi de bucșe.

Piese electrice:
Acest grup include piese de schimb, cum ar fi lămpi de avertizare, lumini intermitente, comenzi, comenzi manuale, telecomenzi, comenzi cu picior, relee și siguranțe, plăci de circuite, sisteme electrice centrale, cablaje și seturi de cabluri și alte piese de schimb electrice, contactoare electrice, releu 12-24V, 

Motoare electrice:

Motoare DC, motorase 12V, motoare electrice, Releele de putere și toate motoarele comune pot fi găsite aici.

Pompa hidraulica:
De la pompe simple la pompe hidraulice  cu conexiune stea sunt listate în această categorie.

Furtunuri:
Printre altele, furtunurile de înaltă presiune, furtunurile hidraulice și furtunurile de retur sunt înregistrate aici

Piese metalice - otel
Această categorie include, de exemplu, brațe de ridicare, capete cantilever și capete din oțel, coliere, suporti metalici rezistenti.

Supape hidraulice:
Ansamblul supapelor este format din supape de control direcțional, bobine solenoide, supape de limitare a presiunii, supape solenoide, supape de control al debitului și multe altele.

Accesorii lifturi:
Acest ansamblu include, de exemplu, sisteme de etanșare, ulei hidraulic, capace de acoperire și
profile

Cilindru:
Printre altele, cilindrii de ridicare, cilindrii de blocare, tija piston, set garnituri, cap cilindru,  kiturile de etanșare și capete de tijă (legatură) sunt enumerate în acest ansamblu.

Consumabile:
Oferta speciala pentru consumabile: spray degresant, dizolvant rugina, ulei hidraulic, vaselina - unsoare pentru gresare, etc.
Alternativ, puteți căuta și piesa de schimb potrivită introducând numărul original al articolului, denumirea tipului, numele, numărul motorului sau numărul articolului. Sau în mod clasic prin telefon sau e-mail direct către personalul nostru.

Pentru lucrul pe întuneric, dar mai ales toamna și iarna, oferim steaguri de avertizare și seturi de steaguri de avertizare potrivite cu suporturi din aluminiu de înaltă calitate pentru toate mărcile și producătorii la cel mai bun preț. În cazul unui accident, o avarie sau la încărcare și descărcare, vestele de avertizare de siguranță sunt esențiale. Oferiți securitatea necesară și suficientă și bazați-vă pe o calitate care dă roade!

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!