Pompe si motoare electrice

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Ne-am specializat în a oferi clienților noștri o gamă extinsă de piese de schimb alternative pentru a se potriv pei TOATE lifturile pentru camioane și furgonete, ascensoare verticale, rampe hidraulice și toate tipurile de lift-uri și accesorii. În această categorie de piese de schimb veți găsi toate pompele hidraulice și seturile de pompe care sunt relevante și compatibile pentru lifturile pentru camioane ANTEO. Așa-numitele pompe hidraulice sunt necesare pentru a transforma energia cinetică a motorului în presiune hidraulică. Acestea creează o presiune în sistem în întregul sistem al liftului. Această presiune este apoi utilizată, de exemplu, pentru a extinde și retrage cilindrii liftului.

Obținem întreaga gamă de piese de schimb alternative exclusiv de la furnizori renumiți din industria obloanelor de ridicare. În plus, toate produsele noastre sunt supuse unui control strict al calității, ceea ce înseamnă că sunt îndeplinite caracteristici importante de siguranță și este garantată o durată lungă de viață.

In aceasta categorie veti gasi componente precum:
 

Pompa hidraulica

pompa hidraulica, cuplaj pompa hidraulica, angrenaje pompa, piston pompa hidraulica, set garnituri reparatie pompa hidraulica, 
 

Motor electric 12-24V


Evident veti gasi la noi pe website si motoare electrice - motorase DC 12- 24V potrivite pentru obloane de ridicare ANTEO  precum si piese adiacente: - set carbuni reparatie motor sau perii colectoare motor electric, cuplaj motor, colier prindere motor, rotor - electromotor 12-24V. Contactorul de pe motor 12-24V il veti gasi in categoria de piese electrice, uneori chiar sub denumirea de releu pornire.
 

Grup Electropompa lift autoutilitare ANTEO


Avem in sortimentul nostru de piese inclusiv grup hidraulic - agregat hidraulic  complet format din - pompa hidraulica montata pe motor DC + rezervor hidraulic. Ansamblul este complet fiind gata de a fi montat pe liftul de pe camion.

Daca nu gasiti piesa cautata va rugam sa ne contactati iar noi vom identifica piesa pentru dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!