Bolturi, role si bucse

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Bolturi de fixare MBB PALFINGER

Avem in sortimentul nostru de piese de calitate bolturi de prindere - pini fixare pentru obloane de ridicare. Acestea se folosesc pentru intepenirea cilindrilor de ridicare a sa cilindrilor de basculare. In majoritatea cazurilor acestea trec printr-o bucse pap. 
Pentru o identificare corecta a boltului cautat este recomandat sa ne transmiti o poza cu seria liftului montat pe autoutilitara ta. Daca nu mai ai placuta de identificare putem incerca o identificare daca ne transmiti ce tip de pin cauti: bolt cu gresor sau fara gresor de ungere. Desigur ca diametrul si lungimea boltului este de o relevanta maxima. 
 

Bucse pentru lifturi PALFINGER


Exista multe modele de bucse Palfinger iar acestea se diferentiaza dupa tip si dimensiuni. 
Cand identificam bucsele de fixare ne intereseaza inaltimea, diametrul, grosimea materialului cat si tipul de bucse - bucsa intrerupta sau continua, bucse perforata sau intreaga.
 

Rola alunecare PALFINGER


Orice lift hidraulic nu ar functiona corespunzator daca ar avea rolele de sustinere deteriorate. Acestea au rolul de a proteja atat platforma - trapa de incarcare a liftului  - cat si pardoseala. Acestea suporta greutati mari in exploatare si trebuie sa fie extrem de rezistente.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!