Bolturi, role si bucse

Afiseaza: 1-48 din 54 produse

 Filtre

Bolturi DHOLLANDIA


- Bolt prindere diverse dimensiuni: diametru / lungime. Consultati oferta noastra. Pini de diferite marimi. Identificare precisa dupa dimensiuni: diametru si lungime.
 

Rola lift hidraulic DHOLLANDIA


- role pentru lifturi hidraulice - role alunecare - rola de sprijin DHOLLANDIA. Potrivire 100%. Diferentiere intre diamentrul orificiului, diametrul exterior al rolei precum si grosimea rolei. Posibilitate de cumparare rola metalica sau rola din poliamida, in functie de modelul de lift.

 

Bucse trape DHOLLANDIA

Bucsele, in general, sunt organe de masini utilizate la rezemarea fusurilor arborilor (osiilor) preluand prin intermediul suprafetelor interioare forte radiale, axiale sau combinate de la arbori si permitandu-le miscari de rotatie sau oscilatie. In aceasta clasa a bucselor intra o mare varietate de tipodimensiuni de bucse, rolul functional al acestora fiind specific fiecarui ansamblu din care acestea fac parte.
O categorie de bucse este aceea destinata lagarelor radiale cu alunecare (numite cuzineti sau bucse cu pereti grosi). Rolul functional al acestora este de a micsora frecarea in timpul functionarii lagarului sau a boltului de prindere, fapt care conduce la marirea duratei de utilizare a acestuia si la o intrebuintare mai usoara. Materialul recomandat pentru acest tip de bucse este din categoria materialelor antifrictiune (fonte, aliaje Cu-Pb etc). Bucsele de lagar sunt standardizate si pot fi: cu guler, fara guler sau bucse speciale cu gaura si canal de ungere. O alta categorie de bucse utilizate drept cuzineti cu pereti subtiri sunt cele infasurate (STAS 9474-80) din aliaje dc Al-Sn. Al-Pb, Cu-Pb sintetizate sau placate pe suport de otel. destinate in special pentru organele de masini cu miscare rotativa sau alternativa (motoare de autovehicule). In constructia dispozitivelor stationare sau rotative, elementul caracteristic al mecanismelor de centrare si fixare il reprezeinta bucsele elastice sau extensibile. Materialele recomandate pentru realizarea lor pot fi otelurile carbon pentru arcuri sau otelurile carbon de scule carora li se aplica un tratament termic de imbunatatire. Tot in acest domeniu al constructiei de dispozitive intra si bucsele de ghidare care au rolul de a ghida scula ashietoare (ex. brghiele, alezoarele etc.) in timpul procesului de aschiere.
Deoarece nu se cunoaste ansamblul din care face parte, pentru a-i stabili rolul fuiieiional se foloseste metoda de analiza moilofunctionala a suprafetelor.
- bucsa diferite dimensiuni, grosimi si configuratii. Texturi diferite
 

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!