Pompe si motoare electrice

Afiseaza: 1-39 din 39 produse

 Filtre

Pompa hidraulica Dhollandia


Comercializam pompe hidraulice care se monteaza pe lift autoutilitara Dhollandia. Pompele hidraulice pentru lift ridicator sunt de diferite marimi, in functie de capacitatea fiecarui lift hidraulic in parte: Un oblon de ridicare cu sarcina maxima de 750 kg necesita o pompa hidraulica mai slaba decat un lift hidraulic Dhollandia cu sarcina maxima de 2000kg, motiv pentru care pompa hidraulica este mai puternica, avand un debit mai mare de ulei, asigurand o presiune sporita a uleiului in circuitul hidraulic. Gama pompelor hidraulice cu care vin echipate lifturile de la Dhollandia incep la 0.8cc si se termina la 4.5cc. 
Asiguram inclusiv furnizare de cuplaj intre pompa si motor electric - diferite dimensiuni.
La noi gasiti orice pompa Dhollandia. Pentru o identificare precisa a unei electropompe hidraulice recomandam sa ne furnizati seria de producator de pe liftul Dhollandia sau direct codul de piesa stantat pe pompa hidraulica. Electropompa hidraulica la super pret, pompa hidraulica 12V.
 

Motorase 12V sau 24V?


Majoritatea obloanelor hidraulice functioneaza pe 12V, insa unele lifturi Dhollandia necesita tensiunea de 24V. Comercializam motoare DC, motoare electrice 12-24V, fie separat fie in ansamblu impreuna cu pompa hidraulica. Motoarele DC cu care sunt echipate lifturile de ridicare Dhollandia sunt de diferite puteri: acestea incep la 0.8KW, 1.5, 1.6kw, 2kw, 3 sau chiar 4.5kw forta. In principal axul unui motor Dhollandia se invarte in sensul acului de ceasornic. Pe anumite motoare putem furniza si kit inlocuire carbuni  - set carbuni sau perii colectoare. Cautati doar platoul de carbuni? Nici o problema pentru noi! Gasim urgent reperul de care aveti nevoie. Pentru unele motorase 12V putem vindem si rotoare pentru reparatie motor DC.
Unele lifturi sunt echipate cu motoare hidraulice sau hidromotoare Dhollandia. Putem furniza si astfel de piese.

Alte accesorii pentru pompe si motoare electrice Dhollandia


Grup electropompa sau electromotor Dhollandia poate necesita si diferite accesorii: suport prindere, brida de prindere, contactor electric, bobina de pornire, releu 12-24V, bolt cap hexagonal, cablu electric, capac motor, perie arc, filtru aspirare, etc
 

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!