POMPE HIDRAULICE

Afiseaza: 1-25 din 25 produse

 Filtre

Cum funcționează o pompă hidraulică?Pompa hidraulică este inima tuturor sistemelor hidraulice - fără ea, nu poate fi pompat ulei și, prin urmare, nici un sistem hidraulic nu poate porni. Există o varietate de modele care constau din diferite componente, pot genera un debit volumic mai mic sau mai mare și cantități diferite de presiune.

Totuși, principiul funcțional este întotdeauna același: fiecare pompă hidraulică funcționează după principiul deplasării. Pompa aspiră fluidul hidraulic, de obicei un ulei hidraulic specific - avand o vascozitate impusa de catre producatorul ansamblului hidraulic, printr-un racord de aspirație dintr-un rezervor și îl alimentează în circuitul sistemului nostru hidraulic. Aici, uleiul este transportat printr-un filtru din partea de intrare a pompei către partea de ieșire a pompei.
 

Diferite pompe și aplicații în hidrauliceExistă o varietate de pompe diferite pentru diferite sisteme, cu variații în ceea ce privește viteza, sensul de rotație și racordul de aspirație. Există în principiu trei tipuri în sistemul hidraulic: Pe de o parte avem pompele cu palete și pompele cu roți dințate și pe de altă parte pompele cu piston.
 

Pompe hidraulice cu palete


Pompele cu palete, cunoscute și sub numele de pompe cu palete rotative, au un volum de livrare reglabil, o pulsație a debitului de volum redus în circuitul lor și sunt relativ ieftine de cumpărat.

Dezavantajul unei astfel de pompe hidraulice este ca au o susceptibilitate mare la uzura si pot genera presiune de pana la maxim 300 bar. Pompele cu palete se găsesc în principal în sectorul auto, cum ar fi în servodirecția.
 

Pompa hidraulica cu roti dintate - pompa cu angrenajLa pompele cu angrenaje, volumul de fluid hidraulic care este deplasat este foarte constant. Prin urmare, pompele cu angrenaje furnizează uleiul hidraulic foarte uniform și sunt capabile să genereze o presiune de până la 300 bar. Similar cu pompa cu palete, această pompă este adesea folosită pentru aplicatii in industria automotive.
 

Pompe cu piston


Cu o pompă cu piston, se poate crea o presiune foarte mare și, de asemenea, este posibilă măsurarea precisă a ratei de livrare. Pompele cu piston sunt utilizate în general pentru a deplasa sarcini deosebit de grele și mașini. Pot genera presiuni de până la 1000 bar.

Pompele cu pistoane includ pompe cu piston axial, pompe cu pistoane radiale și pompe cu piston alternativ. Pompa cu piston axial este insensibilă la murdărie și este, de asemenea, potrivită pentru utilizare în condiții de presiune variabila. Pompele cu piston, precum pompele cu palete, sunt disponibile cu volume de deplasare constantă și reglabilă.
 

Perioada de viata a unei pompe hidraulicePractic, se poate spune că toate pompele hidraulice sunt foarte durabile. Cu o întreținere adecvată a diferitelor componente, a conexiunilor de ulei, a filtrelor și a rezervorului, acestea vor funcționa foarte fiabil timp de multe ore și ani. Desigur, longevitatea depinde și de tipul de pompă și de durata sarcinii.

După cum ați văzut, utilizarea pompelor hidraulice este omniprezentă - alegerea pompei potrivite depinde în primul rând de ceea ce aveți nevoie de putere hidraulică și de cât de multă sarcină doriți să mutați. Există o serie de furnizori de produse hidraulice atât pentru pompe noi, cât și pentru cele uzate, precum și pentru întreținerea instalației dumneavoastră. Vă recomandăm să acordați atenție calității și să solicitați sfaturi individuale.
 

Informații despre preț: Cât costă o pompă hidraulică?Răspunsul la întrebarea cât costă o pompă hidraulică depinde de o serie de facturi. Acționările hidraulice și, prin urmare, pompele hidraulice sunt disponibile intr-o varietate de modele, marimi si marci. Ei bine, poate nu chiar acest număr - dar sunt peste tot și, așa cum am văzut deja, vin în toate formele, dimensiunile și punctele forte.

Pretul poate varia intre 100 eur si cateva mii de euro, in functie de aplicatie si marca.

Ne bucurăm dacă vă putem ajuta cu aceste informații și sfaturi și vă dorim o utilizare (hidraulică) reușită!

In linkul de mai jos gasiti informatii suplimentare despre pompa hidraulica. - click aici

tipuri de pompe hidraulice
ce este pompa hidraulica
motor electric 12v de putere
motor ascensor
pompa hidraulica electrica 24v
pompa hidraulica cu motor electric
motor obloane
agregat hidraulic
motoare electrice 12v
pompa hidraulica electrica 12v
perii motor electric
perii colectoare motoare electrice
motor electric 12 v
motor electric componente
componente motor electric
motor curent continuu 24v
pompa hidraulica electrica 220v
pompa hidraulica 24v
hydro-tek dc motor
motor hidraulic
motor electric 12v
motor cu pompa hidraulica
motoras electric
cine a inventat motorul electric
motor electric de curent continuu
motoare electrice
pompa hidraulica electrica
carbuni motor electric
motor electric 24v
cuplaj motor electric
pompa hidraulica 12v
distribuitor hidraulic cu electrovalve
pompe hidraulice cu roti dintate
electropompa hidraulica
motor dc 24v
cilindru hidraulic cu pompa electrica
motor lift pret
agregat electric
motoras electric 12v
totul despre motoare electrice
motor 12 volti
motor 24v
tipuri de motoare electrice
perii colectoare
motor 12v puternic
motor 12v dc
motoare dc 12v
motoras 12 volti
motorase 12v
motor curent continuu
motorul electric
motoare hidraulice
cilindru hidraulic cu pompa
distribuitor hidraulic electric
motoras 12 v
motoras 24v
electromotor 12v
motorase
motor lift bloc pret
motorașe
motor lift
motor 12v
motoare 12v
pompa hidraulica manuala
motor electric cu pompa hidraulica
pompa hidraulica 250 bar

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!