Uleiuri

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre
ULEIUL HIDRAULIC ARE URMĂTOARELE FUNCȚII:

- Transportul energiei
- Protecția suprafețelor metalice în contact cu lichidul.
- Disiparea căldurii generate de frecare.
- Disiparea impurităților.
 

Nu folositi ulei ATF pentru lifturi hidrauliceIntrucat uleiul hidraulic ATF este aproape întotdeauna disponibil în majoritatea atelierelor de reparatii, acest ulei este adesea folosit și pentru lifturi hidraulice. Acest ulei are o vâscozitate ISO VG 36-46, deci este foarte vâscos și, prin urmare, nepotrivit pentru obloane de ridicare.


Producatorii Bär Cargolift, Dautel și Sörensen, recomanda ulei din clasa de vâscozitate ISO VG10.  Producatorii AMA și Anteo recomanda ISO VG15 și ISO VG 22, Dhollandia și Zepro folosesc ISO VG22. 

TEST DE PURITATE

Dacă o pompă deteriorată este returnată în garanție, efectuăm, printre altele, un test de curățenie. În acest test verificăm curățenia uleiului prin umplerea pompei cu ulei de vâscozitate corectă și spălarea pompei. Uleiul folosit pentru spălare este filtrat.

Numărul de particule rămase pe filtru este evaluat la microscop. Aceste particule le numim gris. „Nitrișul” rămas poate deteriora pompa!

Cât de des trebuie schimbat uleiul depinde de utilizarea și starea hayonului. Cel mai adesea este schimbat la inspecția majoră. Când pompa este înlocuită, este important să schimbați și uleiul.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!