Pistol de gresare cu vaselina de la BEPCO

Pistol de gresare cu vaselina de la BEPCO

Pistoale de ungere cu vaselina BEPCO



Un pistol de unsoare este folosit pentru a aplica un lubrifiant la un punct de lubrifiere, de exemplu pe piesele de direcție sau mașini, folosind un niplu de unsoare. Sunt considerate instrumente și sunt utilizate în principal în zone greu accesibile. Mai simplu spus, pistoalele de unsoare funcționează practic într-un mod similar cu pompele. Pistoalele de unsoare sunt esențiale pentru o durată lungă de viață a mașinilor sau a pieselor vehiculelor. Sunt ușor de utilizat, iar pistoalele de unsoare BEPCO au o calitate înaltă a producției.
 

Cum funcționează un pistol de unsoare - decalimetru?



Pistoalele de unsoare au o carcasă metalică solidă cu un cartuş în mijloc. Unsoarea lubrifiantă este introdusă și asigurată în aceasta. Pârghia declanșatorului se află în exteriorul carcasei. Când declanșatorul este acționat, se generează presiune ridicată în cartus. Lubrifiantul este astfel presat prin furtunul de grăsime atașat. La capătul său este montat un dispozitiv de lubrifiere, care permite aplicarea precisă și sigură a unsorii lubrifiante în punctul dorit. Excesul de presiune este eliberat automat de o supapă de aerisire suplimentară.

 

Pompa de gresare cu pârghie manuală 



Prima variantă a pistolului de unsoare modern trebuie descrisă pe bună dreptate drept clasicul prin excelență. Pentru că pistolul de unsoare cu pârghie manuală poate fi găsit în aproape fiecare fermă și din motive întemeiate. Datorită unui design simplu, dar eficient, acest decalimetru permite lubrifierea țintită și rapidă a tuturor pieselor importante cu doar câteva mișcări de apăsare. Avantajele aici sunt evidente, deoarece pistolul de unsoare cu pârghie manuală permite:

- Ungere rapidă și precisă
- În funcție de dispozitiv, cantitatea de grăsime poate fi variată
- Poate fi folosit oriunde (la ferma, pe camp, in general in deplasare)
- Economisește spațiu și extrem de ieftin
- În funcție de producător, acesta poate fi umplut și cu cartușe de grăsime
- Manevrarea simplă, dar eficientă, face ca pistolul de unsoare cu pârghie manuală să fie atât de popular. Da, desigur că trebuie să „împingeți în sus” grăsimea lubrifiantă din recipient/cartuș folosind pârghie și aveți nevoie de două mâini pentru asta. Dar, datorită efectului de pârghie enorm al acestei prese de mână, lanțurile și rulmenții roților sunt adesea unse suficient cu o singură pârghie. Acest lucru ușurează considerabil ungerea obositoare de la sfârșit. Cu condiția, desigur, să se aibă grijă să se asigure că nu există pungi de aer în presă.

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!