Unde gasesc tip model si numarul de identificare a liftului hidraulic de pe camionul meu?

Unde gasesc tip model si numarul de identificare a liftului hidraulic de pe camionul meu?

Localizare model + serie identificare pe diferite tipuri de obloane hidraulice

 

 Tipul si seria de identificare a unei trape hidraulice sunt esentiale pentru identificarea pieselor potrivite.  In principal pe tablita de identificare lift sunt sintetizate toate informatiile relevante in stabilirea piesei corecte.  Aceasta tablita de identificare este pozitionata in locuri diferite si arata diferit, de la producator la producator.

Fiecare lift hidraulic nou cand este livrat catre client vin insotit de o carte a liftului - carte de verificari si probe de casa. In acest document sunt deasemenea trecute datele care apar si pe placuta de identificare a elevatorului. De regula, daca liftul se afla la a 2-3 generatie de propietari, acest carnetel devine tot mai greu de gasit. In cele ce urmeaza, va aratam in mod practic cum arata tablita de identificare a unui lift hidraulic si va dam anumite indicii asupra locului in care o s-o gasiti.


 

BÄR CARGOLIFT

Typenschild Bär 1

Datele legate de tip si numarul de fabricatie (VIN) le gasiti marcate in culoarea rosie. Placuta de identificare la un oblon  Bär Cargolift o gasiti pe suportul principal (confectionat din teava rectangulara groasa) - profil pe care este pozitionat si agregatul hidraulic. Cand sunteti orientat in pozitia de mers cautati tablita pe partea dreapta.
 

Typenschild Bär 2

In plus, numarul de fabricatie se gaseste si pe placuta care este lipita pe bara de protectie spate. Deasemenea pe partea dreapta ar trebui sa gasiti si aceasta tablita.

PIESE BÄR CARGOLIFT


 

MBB-PALFINGER

Typenschild Mbb

Datele relevante legate de tipul de lift si numarul de fabricatie (seria VIN) le veti gasi in cazul unui oblon hidraulic MBB PALFINGER in locul insemnat cu rosu. Localizarea abtibildului cu seria este pe partea din spate a trapei de marfa in coltul din stanga sau dreapta jos. Mentionam ca liftul trebuie sa fie inchis pentru a putea vedea autocolantul cu seria.
 

PIESE DE SCHIMB MBB-PALFINGER 

 


 

DAUTEL

Typenschild Dautel

Detaliile legate de tip lift si de seria de producator  sunt incadrate in cadranul rosu in poza de mai sus. In cazul lifturilor DAUTEL sunt importante si datele din al doilea rand de sus (in imaginea noastra D-24-09-150-220). Kleberul cu datele de identificare la un oblon DAUTEL se gaseste pe pupitrul de comanda central.
 

Typenschild Dautel 2

 

PIESE DAUTEL

 


SÖRENSEN

Typenschild Sörensen


In cazul unui oblon SORENSEN, tablita de identificare contine deasemnea numarul de fabricatie si tipul de lift montat pe autoutilitara. In imaginea de mai sus le veti gasi incadrate in dreptunghiurile inrosite. SORENSEN are placuta in mai multe locuri:

 

Typenschild Sörensen 1

 Pe bratul de ridicare in directie de mers - partea dreapta conform foto:

Typenschild Sörensen 2

In capacul agregatului hidraulic pe interior  (demontati capacul pentru o vizualizare) 

 

Typenschild Sörensen 3

Seria o gasiti  stanta pe suport cand va aflati in pozitia de deplasare pe partea stanga: 

PIESE SI COMPONENTE SORENSEN

 


DHOLLANDIA

Typenschild Dhollandia


Seria si modelul liftului DHOLLANDIA sunt incadrate cu rosu pe fotografia tablitei de mai sus. Acestea sunt localizate fie pe panoul de comanda de unde deschideti sau inchideti trapa hidraulica fie pe agregatul hidraulic.

PIESE DE SCHIMB DHOLLANDIA


Atunci cand faceti o solicitare de piese, va recomandam sa ne trimiteti si o poza cu tablita liftului fie pe Whatsapp sau pe e-mail pentru a putea identifica corect piesa de care aveti nevoie. 

 

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!