Import piese de schimb lift hidraulic Sorensen

Import piese de schimb lift hidraulic Sorensen

Piese de schimb lift hidraulic Sorensen


Sörensen Hydraulic GmbH este unul dintre cei mai importanți producători de lifturi hidraulice din Europa, oferind trape de ridicare cu o capacitate de la 500 la 2.500 kg pentru toate aplicatiile de utilizare, de la lifturi standard pentru furgonete până la lifturi retractabile pentru remorci. Marca Sörensen reprezintă în special inovație, performanță și optimizare a sarcinii utile. Tehnologia inteligentă Sörensen cu 2 și 4 cilindri garantează o greutate ridicată fără concurență și rezerve de putere excepționale.

Mai puține componente, dar mai degrabă performante, minimizează riscurile de defecțiune și scad costurile ciclului de viață al liftului. Peste 45 de ani de experiență în proiectarea, fabricarea si montarea ascensoarelor de utilitare, utilizarea exclusivă a componentelor industriale și producția din Hamburg garantează cel mai înalt nivel de calitate pentru fiecare dintre lifturile Sörensen.
 

Calitatea pieselor de schimb de la Sorensen primeaza


Piesele de schimb originale de la Sörensen sunt supuse unor controale constante de calitate, pentru a îndeplini standardele cele mai înalte de calitate. Prin urmare, sunt folosite doar componente de ultimă generație de la furnizorii de automobile europeni. În acest fel, vă puteți baza întotdeauna pe rezervele de putere bine-cunoscute, standardele de securitate și costurile reduse pe ciclul de viață ale lifturilor pentru autoutilitare Sörensen.
 

Fără nervi inutili datorati indentificarii gresite a piesei de lift hidraulic Sorensen


Cu numărul de serie din 5 cifre, echipa Camionet poate identifica exact ce componentă a fost încorporată în dispozitiv. În acest fel, veți obține întotdeauna piesa de schimb necesară, reducand timpul de stationare si implicit crescand rentabilitatea.
 

Timp scurt de livrare


Depozitul nostru din Sibiu are acoperire nationala. Dacă doriți, comanda dumneavoastră poate fi expediată peste noapte pentru a vă livra piesele cât mai curând posibil și pentru a evita imobilizările costisitoare.

Indiferent de piesa de schimb pentru lift hidraulic Sorensen pe care o cautati - piesa electrica, hidraulica sau mecanica, la noi pe site veti gasi cam tot ce este montat pe un lift Sorensen. 

Pentru a vedea oferta noastra completa de piese Sorensen click aici

Suport clienti Luni - Vineri | 09:00 - 17:00

+40 799 040 000 comenzi@camionet.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!